Leraren

Piet Mulder

 

Ik ben met Aikido in aanraking gekomen in 1994. De inspirerende lessen van Tom Verhoeven sensei waren voor mij een openbaring. Ik ben altijd bezig geweest met martiale sporten maar dit was anders: de mensen, de sfeer in de dojo en de onnavolgbare technieken, werkelijk fantastisch. “Vechten om niet te hoeven vechten”, ik begreep er weinig van maar ik voelde dat ik hiermee mijn verdere leven aan de slag kon. Aikido bleek naast een goede manier van lichaamsbeweging ook van invloed op het omgaan conflicten in het dagelijks leven. Na bijna 25 jaar is de fascinatie voor deze krijgskunst alleen maar gegroeid en wil ik mijn opgedane kennis graag doorgeven.

 

 

Inge Goossens

 

Ik beoefen sinds 1999 de bijzondere krijgskunst aikido. Wat ik zo boeiend vind, is dat het zo veel meer is dan technieken op de mat uitvoeren of aanvallers van je af houden. Zowel de spirituele kant (eenheid en harmonie) als de het effect op je dagelijks leven spreken mij erg aan. En natuurlijk het plezier van het samen trainen! Ik heb bijvoorbeeld les gehad van Motomichi Anno Sensei (Japan) en van Linda Holiday Sensei (VS). Bijzondere ervaringen die ik graag met je wil delen!

 

 

 

 

 


Onze dojo is opgericht door Esther van der Voort, John O'Sullivan, Martijn van der Nat en Saket Kulkarni. Momenteel zijn zij geen vaste leraren meer, maar we nodigen hen nog graag uit voor een gastles.