Bevriende leraren

We behoren niet tot een aikido-organisatie. Wel hebben we goede contacten met dojo's en leraren in binnen- en  buitenland:

 

Fiona McAuley

Fiona geeft les in hartje Dublin, Ierland. Fiona heeft verschillende malen seminars gegeven in onze dojo. Ze legt verbanden tussen aikido, lichaamsbewustzijn en mindfulness.

 

Joe Cummins

Joe geeft les in Ithaca, New York. Hij is een van de mensen die het langst les heeft gehad van Henry Kono. Joe heeft een zeer eigen benadering van ukemi (meestal vertaald als het valbreken in aikido).

 

John Meldrum

John Meldrum is een aikidoleraar uit Cork, Ierland. John heeft een achtergrond in judo en boksen. Zijn aikido is zeer "streetwise" maar toch zacht.

Jan Bloem en Xander Barel

Jan Bloem is een bewegingswetenschapper en zeer bedreven in de krijgskunsten Karate en Systema. Vanuit deze achtergrond heeft hij met zijn leerling Xander Barel de bewegingsmethodiek Kinesica ontwikkeld. We hebben in onze dojo verschillende Kinesica- en Systema-seminars georganiseerd. 

 

Anderen

We organiseren regelmatig seminars van andere inspirerende leraren, zoals Linda Holiday sensei, Corky Quakenbush sensei en Xander Barel (Kinesica).