Wapentrainingen Leidsche Hout en Cronesteijn

Op 26 april was het de sterfdag van O-Sensei. Om daar bij stil te staan, hebben we op zondagochtend met een aantal mensen in het Leidsche Hout een vroege wapentraining gehouden. Het was fijn om na ruim een maand, elkaar op afstand te kunnen zien en samen weer even met aikido bezig te zijn. En zo konden we toch in deze tijd van afzondering, de geest van O-Sensei en de spirit van aikido levendig houden.

 

"With your own body, practice the path of supreme devotion, greatest compassion, and highest good."- Morihei Ueshiba O-Sensei, founder of Aikido

 


Deze zondagochtend wapentraining beviel zo goed, dat we hier een vervolg aan hebben gegeven. We trainen nu vrijblijvend elke zondagochtend, op 1,5 meter afstand, wapentechnieken in het park van Cronesteijn (Leiden). Goed voor je vaardigheden, je sportfolio, of gewoon om weer met elkaar met plezier met aikido bezig te zijn! We verzamelen om 8.30 uur bij de waterspeeltuin en lopen dan naar een mooie plek tussen de hoge bomen in het reigersbos. Aikido in de natuur is zoals aikido bedoeld is! 😉

 

Voel je uitgenodigd om mee te doen!