Lesprogramma Aikido in Coronatijd

Vanaf 4 juni zullen we om de 14 dagen op donderdagavond onze reguliere training weer oppakken, weliswaar met 1,5 meter afstand en voorlopig buiten. 16 juli is onze laatste les van dit seizoen. De 2 lessen in juli kunnen we mogelijk weer binnen in de sportschool houden.

 

 Na de zomer willen we weer wekelijks op de donderdagavonden gaan trainen (19.00 tot 20.30 uur) in sportcentrum van Houdt. We bieden een alternatief programma, waarbij we wel kunnen trainen maar op 1,5 meter afstand van elkaar. Dat betekent dus nog geen gewone (ongewapende) aikidotechnieken. Maar wel lessen die ondersteunend zijn aan onze aikido ontwikkeling. Hiervoor hebben we aantal gasten bereid gevonden om lessen te verzorgen.

 

Denk aan lessen Kinesica (Esther van der Voort), lessen Tai Chi (Rachid Benissaid), wapenlessen (Martijn van der Nat) en Do-In lessen (Sebastiaan van Leeuwen). Verder zullen we zelf ook lessen verzorgen gericht op bijv. Ukemi en wapens.

 

Wees welkom om met ons mee te doen!